BejelentésLAKÁSFELÚJÍTÁS FELSŐFOKON

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

 

Akár a színes magazinok hatására vágna bele a lakásfelújításba, akár egy szükségessé vált átalakítás készteti rá, vagy egyszerűen csak az idő múlásával megkopott, elhasználódott felületek javítása a cél: a
DEFTWORK Kft
segít megvalósítani elképzeléseit.
Tisztasági festés, tapétázás, díszítő festés,különféle modern faldekorációs technikák, gipszkarton falak -tárolók építése, rejtett világítás kialakítása, burkolási munkák kül- és beltéren egyaránt. Szakember csapatunk a teljes kivitelezést elvégzi.

A cégvezető közel 30 éves szakmai tapasztalata, az új technológiák iránti fogékonysága szavatolja a munka minőségét.

Tanácsadással, ötletekkel segítünk Önnek a munkálatok megkezdése előtt, és amennyiben igényli az utolsó villanykörtéig beszerzünk mindent.

 

 

Elsősorban Budapesten és környékén, valamint Kecskeméten és vonzáskörzetében vállalunk munkát, de ha velünk szeretne dolgoztatni, a távolság nem lehet akadály!

 
Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Revák Adrienn [ 2016-06-18 07:53 ]

Tisztán és szépen dolgoztak. Köszönöm a lakberendezési ötleteket!Molnár Krisztina [ 2013-01-13 10:38 ]

Nagyon szép munkákat láttam a galériában. A faldíszítések különösen tetszenek. Nálam is van még szabad falfelület, eddig ez nem jutott eszembe, hogy így dekoráltassam! Szerintem még találkozunk!


Üzenőfal


Név:

Üzenet:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!